Logo JHEV

Sempena Pesta Tasik Biru, pihak JHEV ATM Cawangan Negeri Sarawak dan PVATM Cawangan Tasik Biru turut terlibat membuka Kaunter Bergerak di program tersebut.

Majlis Penganugerahan Pingat Jasa Malaysia (PJM) di Dewan Seri Tanjung, Wisma Transit, Kuala Lumpur kepada 93 orang Veteran ATM daripada Kor JLJ DiRaja termasuk 2 orang balu veteran pada 25 September 2017, jam 3 petang.

Program Himpunan Veteran ATM dan Majlis Penyerahan Rumah NBOS 7 yang berlangsung di Titi Gantung, Bota, Perak pada 16 September 2017. Majlis disempurnakan oleh SU Akhbar kepada YAB PM Dato Akmar Hisham bin mohd Yusof.

Pengarah JHEV ATM Cawangan Negeri Kelantan & Terengganu, Mej Muhd Aman Shah bin Alias hadir ke Mesyuarat Agung Ke 3 Persatuan Veteran Tidak Berpencen Negeri Kelantan pada 16 September 2017 di Pejabat PVTB Wakaf Mek Zainab, Kota Bharu.

PEMAKLUMAN KEMUDAHAN PERUBATAN VETERAN ANGKATAN TENTERA MALAYSIA (ATM) SERTA AHLI KELUARGA YANG BERKELAYAKAN DI HOSPITAL AWAM DI BAWAH KENDALIAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA DAN HOSPITAL PENGAJAR DI BAWAH KENDALIAN KEMENTERIAN PENDIDIKAN TINGGI

­­­­­­­­­­­­

Taklimat dan lawatan ke ladang Rock Melon dan ladang Tinn di Sepang, Selangor oleh Timbalan Ketua Pengarah JHEV ATM, Tuan Hj Abd Karim bin Hj Husain, dan pegawai-pegawai daripada UKAS, MARDI, MIDAS serta MINDEF.

Lawatan diadakan bertujuan untuk mengetahui maklumat dan perkembangan terkini pengusahaan tersebut