Logo JHEV

KENYATAAN

PEMBAYARAN KENAIKAN PENCEN 2 % TAHUN 2017

Dimaklumkan bahawa kenaikan 2% pada tahun ini telah diaktifkan pada 9hb Januari 2017 sebelum bayaran pencen bulan Januari 2017 diproses. Walau bagaimanapun, selepas data dihantar ke pihak Bank untuk bayaran, didapati ada penerima pencen yang tidak mendapat kenaikan 2% tersebut.

Out Reach Programme bersama Panglima 1 Div dan Pengarah JHEV ATM Cawangan Sarawak melakukan aktiviti gotong-royong membersih sungai dan melawat Veteran ATM di daerah Sri Aman, Kuching, Sarawak.

Majlis Menandatangani Perjanjian Program Bajet Mengurus 2017 di Auditorium Wisma Pertahanan, Kementerian Pertahanan.

Majlis serah tugas daripada  Pengarah JHEV ATM Cawangan Sabah lama iaitu LT KOL ADNAN BIN ARIFFIN  (T3002625) kepada Pengarah baru MEJAR NOR AZIMI BIN IDRIS (T3005773) dan daripada Penolong Pengarah lama iaitu KAPT SHAIFULIZAM BIN YA'COB TUDM (T373564) kepada Penolong Pengarah baru,&nb

Majlis Serah Tugas Kapt Mohamadatul Shawalee bin Moin yang akan bertugas di Markas Tentera Udara Bahagian Sumber Manusia Sel Pengambilan dan Kerjaya dan Kapt Mohamad Shahrizal bin Mohamad Khalid daripada Markas Tentera Udara Bahagian Sumber Manusia Seksyen Perjawatan.