13 November 2016 - Lawatan Kebajikan oleh Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat ke rumah Veteran ATM , Zulhairi bin Radzi yang terlibat dalam Kemalangan jalan raya dan koma sejak lebih 4 tahun lalu di Kampung Pangkal Che Endut (belakang Penjara) Machang, Kelantan.
13 November 2016 - Lawatan Kebajikan oleh Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat ke rumah Veteran ATM Lee Chong Huan yang terkena Stroke di alamat Kampung Cina Jalan Tanah Merah, Machang, Kelantan.
13 November 2016 - Lawatan Kebajikan oleh Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat ke rumah Veteran ATM Nor bin Deraman yang sedang uzur di Kg Merbau, Kota Bharu. Beliau merupakan salah seorang bekas askar British. Beliau yang memerlukan alat bantu pendengaran dan tongkat dibantu melalui Skim Bantuan Peralatan Pesakit.
12 November 2016 - Lawatan Kebajikan oleh Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat ke rumah Veteran ATM, Hj Yahya di Meranti, Pasir Mas yang menghidap penyakit barah hidung.
12 November 2016 - Lawatan YBhg Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat kepada keluarga Veteran ATM Tidak berpencen En. Shafie bin Mat Ripin yang berumur 59 tahun dan menghidap penyakit gout. Beliau mempunyai tanggungan 6 orang anak dimana 5 orang masih bersekolah.
12 November 2016 - Lawatan YBhg Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat ke atas Veteran ATM Nik Zahari yang menghidap penyakit stroke di kampung Bechah Palas, Bunut Susu, Pasir Mas. 
12 November 2016 - Lawatan YBhg Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat ke atas balu Veteran ATM Mohd Noh yang telah meninggal dunia pada 11/11/2016 di Kampung Tendong, Pasir Mas. Sumbangan pendahuluan Bantuan Mengurus Jenazah sebanyak RM1000 telah di serahkan oleh YBhg Dato' kepada balu allahyarham. Takziah diucapkan kepada keluarga beliau.
Lawatan YBhg Ketua Pengarah JHEV ATM, Mej Jen Dato' Mohamad Khir bin Abdullah dan Datin Nab binti Mamat ke atas Veteran ATM Encik Abdul Rahman yang tinggal di Taman KADA, beliau menghidap penyakit angin ahmar.